Menu
Your Cart

Samolepilne folije - peskane

Imitacija peskanega stekla preprosto s pomočjo samolepilne folije. Tiskamo ugodno in zanesljivo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Samolepilna folija, ki vaše prostore ščiti pred slepečim soncem!

Peskane okenske folije dajejo vašim oknom ali steklenim vratom eleganten videz. S temi okrasnimi folijami za okna bo vaš pisarniški prostor videti eleganten in sodoben. Ščitijo vas pred slepečo sončno svetlobo in radovednimi očmi, hkrati pa omogočajo dovolj svetlobe in vam kljub vizualni zaščiti zagotavljajo svetlo vzdušje.

Po navadi se folija uporablja za dekoracijo stekel z izrezom poljubnih oblik, kot so raznorazne črte, poljubni geometrijski liki, logotipi, napisi in podobno, lahko pa se odločite tudi za barvni tisk želene grafike in s tem še dodatno popestrite videz vaše peskane folije.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.