Menu
Your Cart

Vžigalniki

Tisk promocijskih sporočil na vžigalnike. Tiskamo hitro, kvalitetno in cenovno ugodno.
Dimenzije: 25 mm x 80 mm
Tisk na elektronske vžigalnike s turbo plamenom!Personalizirani vžigalniki po vaši predlogi so lahko edinstveno promocijsko darilo in so zaradi svoje majhnosti, zanesljivosti, vsakodnevne možnosti uporabe in dolge življenske dobe vedno na dosegu roke v torbici, žepu ali predalu.I..
Dimenzije: 20 mm x 80 mm
Tisk na barvne vžigalnike!Personalizirani vžigalniki po vaši predlogi so lahko edinstveno promocijsko darilo in so zaradi svoje majhnosti, zanesljivosti, vsakodnevne možnosti uporabe in dolge življenske dobe vedno na dosegu roke v torbici, žepu ali predalu.Izbirate lahko med razn..
Dimenzije: 20 mm x 80 mm
Tisk na barvne elektronske vžigalnike!Personalizirani vžigalniki po vaši predlogi so lahko edinstveno promocijsko darilo in so zaradi svoje majhnosti, zanesljivosti, vsakodnevne možnosti uporabe in dolge življenske dobe vedno na dosegu roke v torbici, žepu ali predalu.Izbirate la..
Dimenzije: 20 mm x 80 mm
Tisk na elektronske vžigalnike z LED lučko!Personalizirani vžigalniki po vaši predlogi so lahko edinstveno promocijsko darilo in so zaradi svoje majhnosti, zanesljivosti, vsakodnevne možnosti uporabe in dolge življenske dobe vedno na dosegu roke v torbici, žepu ali predalu.Izbira..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Atraktivno in uporabno personalizirano poslovno darilo!

Personalizirani vžigalniki po vaši predlogi so lahko edinstveno promocijsko darilo in so zaradi svoje majhnosti, zanesljivosti, vsakodnevne možnosti uporabe in dolge življenske dobe vedno na dosegu roke v torbici, žepu ali predalu.

Izbirate lahko med raznolikimi modeli in barvami vžigalnikov, na katere lahko natisnemo vaš logotip ali sporočilo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.