Menu
Your Cart

Foto tapete

Popestritev in dekoracija stenskih površin s pomočjo foto tapet, potiskanih z vašim motivom.
Dimenzije: 1000 mm x 1000 mm
Personalizirane fototapete, dimenzije 1000 mm x 1000 mm.Če želite popestriti svoje prostore z unikatnimi motivi ali fotografijami so foto tapete kot nalašč za vas. Foto tapete vam digitalno natisnem na poseben material za tisk tapet in ga dobavimo v trakovih za lažjo montažo. Pri..
Dimenzije: 2000 mm x 1000 mm
Unikatne fototapete, dimenzije 2000 mm x 1000 mm.Če želite popestriti svoje prostore z unikatnimi motivi ali fotografijami so foto tapete kot nalašč za vas. Foto tapete vam digitalno natisnem na poseben material za tisk tapet in ga dobavimo v trakovih za lažjo montažo. Primerne s..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Personalizirajte prostor po lastnih merilih!

Če želite popestriti svoje prostore z unikatnimi motivi ali fotografijami so foto tapete kot nalašč za vas. Foto tapete vam digitalno natisnem na poseben material za tisk tapet in ga dobavimo v trakovih za lažjo montažo. Primerne so za montažo na ravne stene.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.