Menu
Your Cart

Blog RSS Objave

11 Mar Poslovna darila: Kako izbrati najboljše za vaše poslovne partnerje
rok 0 56
Vsakdo, ki je že kdaj posloval, ve, kako pomembno je graditi in ohranjati dobre odnose s poslovnimi partnerji. Ena od poti, kako to doseči, je skrbno izbrano poslovno darilo. Ta majhna gesta pokaže vašo hvaležnost, spoštovanje in predanost sodelovanju, obenem pa lahko okrepi vašo blagovno znamko in poslovne vezi. Zaradi želje po izbiri darila, ki ..
08 Mar Vsaka barva ima določen vpliv v marketingu
rok 0 36
V svetu marketinga je ena najpomembnejših sestavin oblikovanje. Med najmočnejšimi orodji, ki jih oblikovalci lahko uporabijo, so barve. Barve so več kot le estetski elementi. Imajo močan vpliv na dojemanje blagovnih znamk, sporočanje čustev in celo vedenje potrošnikov. Vsaka barva nosi svoj pomen in vpliva na percepcijo blagovne znamketer marketinš..
07 Mar Nasveti za tisk na tekstil in vzdrževanje
rok 0 91
Na kaj moramo biti pozorni, ko se odločimo za tisk na tekstil? Tisk na tekstil je postal eden izmed najbolj priljubljenih načinov personalizacije oblačil in promocije blagovnih znamk. S tem postopkom lahko na majice, puloverje, kape, predpasnike, copate in druge kose oblačil prenesete različne motive, logotipe ali besedila po svoji želji. Čeprav se..
06 Mar Oblikovanje privlačnega in učinkovitega vabila
rok 0 75
Vabilo je prvi stik, ki ga imate s svojimi gosti, zato sta popolnost in privlačnost ključnega pomena. Ne glede na to, ali gre za poroko, rojstnodnevno zabavo, poslovno konferenco ali kakršno koli drugo prireditev, je pomembno, da vaše vabilo zajame pozornost prejemnikov ter jih navduši, da se udeležijo dogodka. Oblikovanje vabila je umetnost, ki za..
03 Feb RGB, CMYK ali Pantone (PMS)? Izbira pravega barvnega modela za vaš projekt!
rok 0 85
Zdi se, da gre le za dolgočasne osnove, toda pri katerem koli oblikovanju je izbira pravega barvnega modela ključna. Izbrati napačnega lahko privede do številnih omejitev in do končnega izdelka brez živahnosti. Eden od osnov, ki jih mora vsak oblikovalec (v katerem koli področju) takoj razumeti, je barva. Ko oblikujete vizualno, je barva precej..
09 Mar Izbira prave zastave za vaš dogodek ali poslovni prostor
rok 0 281
Pomen zastav v komunikaciji in simbolikiZastave so že dolgo časa pomemben komunikacijski in simbolični element. Uporabljajo se za predstavitev držav, organizacij, podjetij in različnih dogodkov. Pravilna izbira zastave lahko pripomore k boljšemu razumevanju in prepoznavnosti vaše znamke ali dogodka, saj ljudje pogosto povezujejo določene barve, sim..
06 May Pregled gramature papirja - od 60g/m2 do 400g/m2
rok 0 3269
Ko govorimo o tako imenovani "papirnati gramatiki", mislimo na debelino ali gostoto papirja. Da boste lahko pravilno izbrali svoj tiskarski izdelek, vam bom v tem članku predstavil vrste papirja: papir za tiskanje slik, lepenka, karton, offset papir. Razložim razlike in dam pregled naših izdelkov za tisk in s tem povezane gramatike.Diferenciacija p..
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.