Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Razglednice

Dimenzije: 148x105 mm
Razglednica DIN A6 - 148x105 mm ..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Materiali za razglednice

Skupaj s svilenimi/sijajnimi zaključnimi papirji v treh različnih slovnicah lahko svoje razglednice ustvarite tudi s 280 ali 350gsm razglednico. Lahko napišete na hrbtni strani razglednice z nalivnimi peresniki, svinčniki in peresniki za gel. Prav tako je posebej zasnovan za robustno dostavo po poštnih storitvah. Pisanje s peresom na svilene/sijajne papirje ni tako enostavno. Kljub temu imajo lahko ti papirji dodatno zaščito na eni ali obeh straneh kot zaščito pred vlago.

Razglednico priporočamo za voščilnice, vabila, odzive ali tekmovalne voščilnice. Za vložke v revijah ali pakiranjih je 250 g svilenega/sijajnega papirja idealna izbira. Naš recikliran papir velikosti 250 g / m2 vsebuje 100% ponovno uporabljen papir, kar prihrani 70% porabe energije in vode v primerjavi s konvencionalno proizvodnjo papirja.

Ali niste prepričani, kateri papir je pravi za vaše razglednice? Nato naročite eno od brezplačnih brošur z vzorci papirja.

Razglednica

280 | 350 g / m²

Razglednica je na sprednji strani prekrita z disperzijskim lakom. Sijajni disperzijski lak ščiti razglednico in izboljša barve. Hrbtna stran je mat in je primerna za pisanje. Za razglednice lahko izbirate med tablo 280gsm in 350gsm.

Svila/sijajni zaključni papir

170 | 250 | 300 | 400 g / m²

Ta papir je zaključen s premazom iz sintetične svile ali sijaja. Tako nastane bolj dodelana, bolj gladka in močnejša površina, kar omogoča visoko reprodukcijo in boljšo kakovost tiskanja, zlasti pri slikah in obrisih.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.