Menu
Your Cart

Promocija

Promocija - od pisal, vžigalnikov, rokovnikov, usb ključkov, prenosnik baterij, ovratnih trakov, dežnikov, skodelic, predpasnikov in tekstilnih vrečk.

Promocijska darila, ki se jih vsak razveseli!

Obdarujte in navdušite svoje stranke in poslovne partnerje, udeležence vaših seminarjev in predavanj, ter ostale, z dizajnersko brezhibno oblikovanimi in visoko kakovostno izdelanimi promocijskimi izdelki.

Neglede s čim se vaše podjetje ukvarja, bodisi s turizmom, prodajo nepremičnin, ali prodajo vrhunskih izdelkov, vedno poslujete oz. prodajate ljudem, ki se po naravi veselimo vsakega brezplačnega darila. Tako se lahko promocijski izdelki, ki so tudi privlačni na oko, strateško umeščajo v celoto vaše celostne podobe. Z njimi lahko zelo uspešno združimo njihovo funkcionalno ter estetsko sporočilno vrednost.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.