Menu
Your Cart

Vinyl folije

Velikoformatni tisk samolepilnih vinyl folij za notranjo ali zunanjo uporabo. Ugodno in zanesljivo.

Personaliziran tisk samolepilnih folij za notranjo in zunanjo uporabo!

Samolepilne folije se uporabljajo za oglaševanje in jih lahko namestimo na praktično katero koli površino na prostem in v zaprtih prostorih. Samolepilne folije delimo, glede njihove namembnosti, v tri skupine:

  • Samolepilne bele folije
  • Folije za steklene površine
  • Specialne folije

Najpogosteje se uporablja bela print folija, ki je na voljo v treh kakovostnih razredih: monomer, polymer in cast. Vrsta folije se izbira glede na vaše potrebe trajnosti folije, mesta namestitve, kvalitete, podlage in podobno.

Pri folijah za steklene površine lahko izbirate med: One Way Vision folijo, samolepilno prozorno folijo, peskano folijo in translucentno folijo. Na vse omenjene folije lahko natisnemo vaše poljubne grafike, logotipe, sporočila in podobno. 

Med specialne folije sodijo: piši-briši samolepilna folija, stenske nalepke, talne - pohodne nalepke, foto tapete, folije brez lepila,... Namenjene pa so predvsem za lepljenje na zahtevne in zelo zahtevne površine. 

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.