Menu
Your Cart

Poslovne tiskovine

Pisarna - če potrebujete vizitke, mape, kuverte, dopisne liste, samolepilne listke ipd. nam pošljite povpraševanje za najboljšo možno ponudbo na trgu.

Poslovne tiskovine za profesionalni in močan prvi vtis!

Veliko pisarniških izdelkov ima presenetljivo veliko, podzavestno vlogo pri pozitivnem stiku s strankami in poslovnimi partnerji, npr. vizitke, poslovne mape ali kuverte. Zato je zelo pomembno, da so ti materiali profesionalno natisnjeni z vašim logotipom. S širokim naborom izdelkov, ki jih ponujamo v naši spletni tiskarni, lahko celotno pisarno opremite s pomembnim delovnim in marketinškim materialom – od vizitk do namiznih blokov v formatu A2.

Naša storitev tiskanja vam ne ponuja le kuvert, dopisnih listov in samolepilnih listkov. Naročite lahko celoten paket za profesionalno poslovno podobo, ki bo vzbudil zaupanje tako pri strankah kot pri poslovnih partnerjih. Odlično usklajeni oglaševalski in poslovni materiali puščajo čist, urejen in dobro strukturiran vtis, ki pozitivno vpliva tudi na ugled vaših izdelkov ali storitev.

Pri tiskarni aiP Praprotnik lahko izbirate med različnimi velikostmi, formati, papirji in možnostmi dodelave za vaše tiskane beležke, pisma, dokumente, fascikle in mape po meri. Zaradi naše natančne izdelave in zmožnosti, da vam zagotovimo poslovne materiale, ki so popolnoma prilagojeni vašemu podjetju, dobite popolno podlago za profesionalno korporativno komunikacijo.

Poslovne tiskovine imajo veliko vlogo tudi na sejmih in razstavah – za promocijo vašega podjetja; nadalje uveljaviti ali izboljšati svojo podobo ali blagovno znamko. Lepljivi lističi, bloki za pisanje ali koledarji so priljubljena darila na poslovnih in prodajnih srečanjih in so nujna na vsakem dogodku.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.