Menu
Your Cart

Katalog A4 - Pokončen - Speto z žico - 210x297mm

Katalog A4 - Pokončen - Speto z žico - 210x297mm
1
Izberite material in dodelavo:
Skupno število strani: + 4 strani
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Katalog A4 - Pokončen - Speto z žico - 210x297mm
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
29 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

0,73 €
V košarico

Visokokakovosten tisk katalogov vezanih z žico, formata A4 - 210 mm x 297 mm!

Vezava z žico je priljubljena in cenovno ugodna metoda vezave. Vezavo izvedemo tako, da dve kovinski sponki spnemo v hrbet tiskovine, zato mora biti število strani deljivo s 4. Vezava z žico je primerna za tiskovine z manjšim obsegom od 8 do 80 strani. Pri tem je potrebno upoštevati, da maksimalna debelina publikacije v hrbtu ne sme presegati 4 mm! V tem primeru je potrebno izbrati tanjši papir.

Če želite vaše kataloge ali predstavitvene tiskovine vstaviti v registratorje oz. fascikle, lahko pri vezavi z žico uporabimo omega sponke oziroma se uporabi vezava z žico z ušesi, ki so prilagojene za vlaganje v spenjalne mehanizme.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.