Menu
Your Cart

Embalaža

Embalaža - Inovativna tehnologija tiska, sodobno spletno narocanje tiskovin, embalaže, etiket na roli in še kaj. Ugodno in zanesljivo.

Personalizirana embalaža je edinstvena priložnost za popolno predstavitev Vaše blagovne znamke!

Najpomembnejši izdelek za prevoz blaga oz. izdelka je embalaža ali škatla, katera je vedno izdelana po meri izdelka oz. po naročilu.

Zraven funkcije zaščite izdelka je potrebno izpostaviti dejstvo, da je embalaža oziroma škatla, v kateri se nahaja izdelek tudi močno komunikacijsko sredstvo, ki zraven pomembnih informacij o izdelku lahko s kreativno vizualno podobo poveča prodajo.

Izbirate lahko med kartonsko in fleksibilno embalažo.

Kartonska embalaža: Kartonsko embalažo v osnovi delimo na dve skupini in sicer na primarno - produktno  embalažo, v kateri se izdelek nahaja in sekundarno - transportno embalažo, ki obdaja in ščiti primarno embalažo pri transportu. V obeh primerih za tisk embalaže uporabljamo material, ki ga na splošno imenujemo karton. Po ISO standardih velja, da je papir z gramaturo od 250 do 600 g/m2, opredeljen kot karton, nad 600 g/m2 pa kot lepenka.

Fleksibilna embalaža: Fleksibilno embalažo bi lahko opisali kot zlahka prilagodljivo embalažo. Prav zaradi te lastnosti, lahko vanjo zapakiramo praktično karkoli, od trdnih stvari, tekočin, gelov, praškov, maščob in tudi plinov. Fleksibilna embalaža se najpogosteje pojavlja v obliki vrečk, paučev (pouches), sašejev (sachets), ovojnin ali ovojnih trakov (wrappers), ki so običajno izdelani iz gibkih in prilagodljivih materialov, kot so polimerne in metalizirane (alu) folije ali papir.


Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.