Menu
Your Cart

Personalizirane tiskovine

Storitev tiska variabilnih podatkov iz vaše podatkovne baze, možnost unikatne slikovne personalizacije, s katero boste zagotovo navdušili.

Tisk naslovljenih tiskovin iz baze podatkov

Materiali

Papir brez premaza

80 | 90 | 120 g / m²

Neprevlečeni papir je močan papir, izdelan 100% iz celuloze. Starostno odporna površina daje slikam mehak ton, besedilo pa je enostavno berljivo. Na nepremazan papir je mogoče pisati in tiskati, zato je primeren za fotokopirne stroje in tiskalnike. Standardni ofsetni papir brez premaza je 80 g / m², vrhunski offset nepremazan papir pa 120 g / m².

Svila/sijajni zaključni papir

135 | 170 | 250 | 300 g / m²

Ta papir je zaključen s premazom iz sintetične svile ali sijaja. Tako nastane bolj dodelana, bolj gladka in močnejša površina, kar omogoča visoko reprodukcijo in boljšo kakovost tiskanja, zlasti pri slikah in obrisih.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.