Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Zloženi letaki

297 mm x 210 mm
Letaki in Flyerji A4 297x210 mmFormat porezave: 297 mm x 210 mmPriprava formata za tisk:  303 mm x 216 mmLetaki in Flyerji so najuporabnejši reklamni artikel...
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Materiali za letake

Za enostranske ali dvostranske letake priporočamo, da uporabite vsaj 170 g / m2 papirja, da zagotovite večjo stabilnost in boljše rokovanje. Ta papir je po tiskanju premazan z lakom (disperzijski lak), ki znatno poveča obstojnost, hkrati pa oteži pisanje ali žigosanje. Naši naravni in reciklirani papirji to rešujejo, hkrati pa ščitijo okolje. Recikliran papir je sestavljen iz 100% ponovno uporabljenega papirja in prihrani do 70% energije in vode v primerjavi s tradicionalno proizvodnjo papirja. Tako naravni kot recikliran papir imajo visoko stopnjo beline, zato so primerni tudi za oglaševalske medije, kot so letaki ali vizitke.

Papir brez premaza

80 | 90 | 100 | 120 g / m²

Neprevlečeni papir je močan papir, izdelan 100% iz celuloze. Starostno odporna površina daje slikam mehak ton, besedilo pa je enostavno berljivo. Na nepremazan papir je mogoče pisati in tiskati, zato je primeren za fotokopirne stroje in tiskalnike.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.