Menu
Your Cart

O podjetju
O podjetju - Tiskamo ugodno, zanesljivo ter z izjemno hitro dostavo! Naročite on-line, tiskamo in printamo v vseh nakladah.

Smo tiskarsko podjetje s tradicijo, katerega začetki segajo v leto 1986. Od tehnologije stavljanja svinčenih črk, smo prešli v offset tehniko tiska okoli leta 1991, katerega kvaliteto smo nenehno nadgrajevali. Predvsem pa se zaradi spreminjajočih se trendov in potreb naših naročnikov, vedno bolj usmerjamo v digitalni tisk. Vseskozi se prilagajamo tehnološkim spremembam na področju proofinga, tiska in knjigoveštva, krepimo proizvodne kapacitete s ciljem večje učinkovitosti in nadgradnje prodajnih priložnosti.

Naše storitve in izdelki so prisotni tako na slovenskih, avstrijskih, hrvaških in drugih tujih tržiščih. Uspešno sklepamo nova in ohranjamo številna dolgoročna partnerstva. Prepričani smo, da lahko tudi Vam ponudimo vrhunsko kvaliteto po konkurenčnih cenah, najboljši in zaupanja vreden poslovni odnos.

Nudimo storitve grafične priprave, digitalni in offset tisk, številne dodelave in vezave tiskovin. Naša tehnologija omogoča izvedbo široke palete tiskovin, kot so letaki, etikete, revije, brošure, priročniki, koledarji, knjige, škatlice, vrečke, razni promocijski izdelki, izdelki z variabilnim tiskom, …

Zaupajo nam podjetja iz številnih panog, kot so banke, zavarovalnice, farmacevtska, proizvodna in trgovska podjetja, javne organizacije, zavodi in drugi. Vsako leto štejemo okrog 1000 zadovoljnih poslovnih partnerjev, tako kupcev, kot dobaviteljev.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.