Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Katalogi & Knjižice

Katalogi in revije natisnjeni v digitalni tehniki v barvni ali črno beli tehniki različnih formatov in izvedb. Enostavno naročilo in hiter tisk.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Mehka vezava nudi široko paleto uporabe – od knjig, zbornikov, izobraževalnih priročnikov, do katalogov in drugih predstavitvenih tiskovin z večjim obsegom. Najenostavnejša izvedba je z broširanjem oz. rezkanjem hrbta, kar zadostuje..
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Kadar gre za publikacije, ki se pogosto uporabljajo in odpirajo (npr. izobraževalni priročniki, strokovne revije, knjige ...), je potrebna bolj trpežna in vzdržljiva vezava, pri kateri je knjižni blok šivan z nitjo, da se prepreči i..
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Vezava z žico je priljubljena in cenovno ugodna metoda vezave. Vezavo izvedemo tako, da dve kovinski sponki spnemo v hrbet tiskovine, zato mora biti število strani deljivo s 4. Vezava z žico je primerna za tiskovine z manjšim obsegom od ..
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri liste med seboj povežemo s k..
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri liste med seboj povežemo s k..
Dimenzije: 105 mm x 148 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Vezava z vijakom je primerna za trajne in pogosto uporabljane tiskovine, kot so na primer ceniki za restavracije in lokale, stalni prodajni katalogi in podobno. Vezava z vijakom je alternativna vezava, pri kateri s strojem za luknjanje v knji..
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Za trdo vezavo oziroma italijansko vezavo se odločamo takrat ko je izdelek namenjen trajni rabi, saj je najbolj vzdržljiva in hkrati zahtevna vezava. Knjižni blok je šivan z nitjo, da se prepreči izpadanje listov, z dodano gazo. Platnice..
Pošljite nam povpraševanje!
..
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)

Tisk in vezava Vaših brošur, katalogov, knjig, knjižic in mnogo več v vrhunski kvaliteti!

Vrste vezave za naše brošure

Izbirajte med brošurami s spiralo, zanko, sponko ali popolno vezavo. Za brošure v trdi vezavi si oglejte knjige za več informacij.

Naša tiskarna ponuja velik izbor papirja, zaključnih del in zlaganja. Izberete lahko pravo vrsto vezave, težo papirja in dodelavo ovitka, ki ustreza vašemu namenu, vsebini in predvideni življenjski dobi vaših brošur. Čim pogosteje se uporabljajo brošure, tem močnejša mora biti platnica, vezava in teža papirja na notranjih straneh. Razlike med posameznimi možnostmi vezave in njihovimi aplikacijami za tiskanje brošur bomo prikazali tukaj:


Brošure z mehko vezano popolno vezavo

Brošure s popolno vezavo in mehkimi platnicami so med drugim primerne za kataloge, poslovna poročila ter strokovno periodiko in revije. Po tiskanju strani (v korakih od 4 do 400 strani) naši strokovnjaki za dodelavo ustvarijo popolno vezavo PUR, ki je izdelana iz robustnega poliuretanskega lepila in zagotavlja trajno lepljenje strani. Pri obračanju strani ni vidnih ostankov lepila. Poleg tradicionalnih prevlek je mogoče naročiti tudi prevleke z zavihki za sprednjo in zadnjo stran. Omogočajo postavitev velikih površinskih ilustracij in informacij na tri notranje strani in tako učinkovito izkoriščajo prostor pri tiskanju brošur.


Brošure s sponkami

Odvisno od končne oblike od 8 do max. 100 strani (v skupinah po štiri) je mogoče naročiti brošure s šivi na sedlu. Šivanje na sedlu (imenovano tudi vezava s sponkami) je tradicionalna in cenovno ugodna vrsta vezave za periodične publikacije in revije za stranke, pa tudi za stripe, informativne brošure, slikovne in oglaševalske knjižice. Natisnjene plasti so na hrbtenici povezane z dvema kovinskima sponkama na pregibu. Ta vrsta vezave je še posebej dobra za velike dvostranske ilustracije, ker nobena od slik ni "obrezana".


Brošure s spiralno vezavo

Izdelujemo brošure od 8 do 100 strani z Wire-O (spiralno) vezavo. Pogosto se uporabljajo za menije in vinske karte, za predstavitvene liste in cenike ter za beležnice. Vezava Wire-O je trpežna in prilagodljiva ter je na voljo v črni, beli in srebrni barvi. Ta vrsta vezave omogoča enostavno obračanje strani in posamezno zlaganje brošure.


Brošure z vezavo zanke

Brošure z ušesci so idealne za podrobne predstavitve izdelkov in storitev, šolskega gradiva ali za naročnino z rednimi nadomestnimi dodatki, ki jih nato zberejo in vložijo v mape za prstane ali mape. Brošure od 8 do 100 strani (v korakih po 4 in odvisno od izbrane oblike) lahko povežete z očmi.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.