Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Katalogi & Knjižice

297 mm x 210 mm
KNJIGA, BROŠURA A4 297x210 mmFormat porezave: 297 mm x 210 mmPriprava formata za tisk:  303 mm x 216 mmKnjige in brošure spadajo med zahtevnejše grafi?ne izdelke, saj je bistveno vsak izmed teh izdelkov unikaten v številu strani, v debelosti papirja in v vezavi. Pravilomeblserbgjsberjgksb..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Vrste vezave za naše brošure

Izbirajte med brošurami s spiralo, zanko, sponko ali popolno vezavo. Za brošure v trdi vezavi si oglejte knjige za več informacij.

SAXOPRINT ponuja velik izbor papirja, zaključnih del in zlaganja. Izberete lahko pravo vrsto vezave, težo papirja in dodelavo ovitka, ki ustreza vašemu namenu, vsebini in predvideni življenjski dobi vaših brošur. Čim pogosteje se uporabljajo brošure, tem močnejša mora biti platnica, vezava in teža papirja na notranjih straneh. Razlike med posameznimi možnostmi vezave in njihovimi aplikacijami za tiskanje brošur bomo prikazali tukaj:


Brošure z mehko vezano popolno vezavo

Brošure s popolno vezavo in mehkimi platnicami so med drugim primerne za kataloge, poslovna poročila ter strokovno periodiko in revije. Po tiskanju strani (v korakih od 4 do 400 strani) naši strokovnjaki za dodelavo ustvarijo popolno vezavo PUR, ki je izdelana iz robustnega poliuretanskega lepila in zagotavlja trajno lepljenje strani. Pri obračanju strani ni vidnih ostankov lepila. Poleg tradicionalnih prevlek je mogoče naročiti tudi prevleke z zavihki za sprednjo in zadnjo stran. Omogočajo postavitev velikih površinskih ilustracij in informacij na tri notranje strani in tako učinkovito izkoriščajo prostor pri tiskanju brošur.


Brošure s sponkami

Odvisno od končne oblike od 8 do max. 100 strani (v skupinah po štiri) je mogoče naročiti brošure s šivi na sedlu. Šivanje na sedlu (imenovano tudi vezava s sponkami) je tradicionalna in cenovno ugodna vrsta vezave za periodične publikacije in revije za stranke, pa tudi za stripe, informativne brošure, slikovne in oglaševalske knjižice. Natisnjene plasti so na hrbtenici povezane z dvema kovinskima sponkama na pregibu. Ta vrsta vezave je še posebej dobra za velike dvostranske ilustracije, ker nobena od slik ni "obrezana".


Brošure s spiralno vezavo

Izdelujemo brošure od 8 do 100 strani z Wire-O (spiralno) vezavo. Pogosto se uporabljajo za menije in vinske karte, za predstavitvene liste in cenike ter za beležnice. Vezava Wire-O je trpežna in prilagodljiva ter je na voljo v črni, beli in srebrni barvi. Ta vrsta vezave omogoča enostavno obračanje strani in posamezno zlaganje brošure.


Brošure z vezavo zanke

Brošure z ušesci so idealne za podrobne predstavitve izdelkov in storitev, šolskega gradiva ali za naročnino z rednimi nadomestnimi dodatki, ki jih nato zberejo in vložijo v mape za prstane ali mape. Brošure od 8 do 100 strani (v korakih po 4 in odvisno od izbrane oblike) lahko povežete z očmi.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.