Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

Katalogi & Knjižice

Katalogi in revije natisnjeni v digitalni tehniki v barvni ali črno beli tehniki različnih formatov in izvedb. Enostavno naročilo in hiter tisk.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk katalogov vezanih z žico, formata A4 - 210 mm x 297 mm!Vezava z žico je priljubljena in cenovno ugodna metoda vezave. Vezavo izvedemo tako, da dve kovinski sponki spnemo v hrbet tiskovine, zato mora biti število strani deljivo s 4. Vezava z žico je primerna za tiskovine z ..
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava brošur formata A4 - 210 mm x 297 mm!Mehka vezava nudi široko paleto uporabe – od knjig, zbornikov, izobraževalnih priročnikov, do katalogov in drugih predstavitvenih tiskovin z večjim obsegom. Najenostavnejša izvedba je z broširanjem oz. rezkanjem hrbta..
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in mehka vezava brošur formata A4 - 210 mm x 297 mm!Kadar gre za publikacije, ki se pogosto uporabljajo in odpirajo (npr. izobraževalni priročniki, strokovne revije, knjige ...), je potrebna bolj trpežna in vzdržljiva vezava, pri kateri je knjižni blok šivan z ni..
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk katalogov s spiralno vezavo, formata A4 - 210 mm x 297 mm!Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri l..
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava s spiralo katalogov formata A4 - 210 mm x 297 mm!Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri ..
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Trda vezava knjig formata A5 - 148 mm x 210 mm!Za trdo vezavo oziroma italijansko vezavo se odločamo takrat ko je izdelek namenjen trajni rabi, saj je najbolj vzdržljiva in hkrati zahtevna vezava. Knjižni blok je šivan z nitjo, da se prepreči izpadanje listov, z dodano gazo. Platnice so iz..
Dimenzije: 105 mm x 148 mm
Vezava katalogov z vijakom, fomata A6 - 105 mm x 148 mm!Vezava z vijakom je primerna za trajne in pogosto uporabljane tiskovine, kot so na primer ceniki za restavracije in lokale, stalni prodajni katalogi in podobno. Vezava z vijakom je alternativna vezava, pri kateri s strojem za luknjanje v k..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)

Tisk in vezava brošur, katalogov, knjig, knjižic in mnogo več v vrhunski kvaliteti!

Vrste vezave za naše brošure

Izbirajte med brošurami s spiralo, zanko, sponko ali popolno vezavo. Za brošure v trdi vezavi si oglejte knjige za več informacij.

Naša tiskarna ponuja velik izbor papirja, zaključnih del in zlaganja. Izberete lahko pravo vrsto vezave, težo papirja in dodelavo ovitka, ki ustreza vašemu namenu, vsebini in predvideni življenjski dobi vaših brošur. Čim pogosteje se uporabljajo brošure, tem močnejša mora biti platnica, vezava in teža papirja na notranjih straneh. Razlike med posameznimi možnostmi vezave in njihovimi aplikacijami za tiskanje brošur bomo prikazali tukaj:


Brošure z mehko vezano popolno vezavo

Brošure s popolno vezavo in mehkimi platnicami so med drugim primerne za kataloge, poslovna poročila ter strokovno periodiko in revije. Po tiskanju strani (v korakih od 4 do 400 strani) naši strokovnjaki za dodelavo ustvarijo popolno vezavo PUR, ki je izdelana iz robustnega poliuretanskega lepila in zagotavlja trajno lepljenje strani. Pri obračanju strani ni vidnih ostankov lepila. Poleg tradicionalnih prevlek je mogoče naročiti tudi prevleke z zavihki za sprednjo in zadnjo stran. Omogočajo postavitev velikih površinskih ilustracij in informacij na tri notranje strani in tako učinkovito izkoriščajo prostor pri tiskanju brošur.


Brošure s sponkami

Odvisno od končne oblike od 8 do max. 100 strani (v skupinah po štiri) je mogoče naročiti brošure s šivi na sedlu. Šivanje na sedlu (imenovano tudi vezava s sponkami) je tradicionalna in cenovno ugodna vrsta vezave za periodične publikacije in revije za stranke, pa tudi za stripe, informativne brošure, slikovne in oglaševalske knjižice. Natisnjene plasti so na hrbtenici povezane z dvema kovinskima sponkama na pregibu. Ta vrsta vezave je še posebej dobra za velike dvostranske ilustracije, ker nobena od slik ni "obrezana".


Brošure s spiralno vezavo

Izdelujemo brošure od 8 do 100 strani z Wire-O (spiralno) vezavo. Pogosto se uporabljajo za menije in vinske karte, za predstavitvene liste in cenike ter za beležnice. Vezava Wire-O je trpežna in prilagodljiva ter je na voljo v črni, beli in srebrni barvi. Ta vrsta vezave omogoča enostavno obračanje strani in posamezno zlaganje brošure.


Brošure z vezavo zanke

Brošure z ušesci so idealne za podrobne predstavitve izdelkov in storitev, šolskega gradiva ali za naročnino z rednimi nadomestnimi dodatki, ki jih nato zberejo in vložijo v mape za prstane ali mape. Brošure od 8 do 100 strani (v korakih po 4 in odvisno od izbrane oblike) lahko povežete z očmi.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.