Menu
Your Cart

Knjiga A5 - Pokončna - Trda vezava - 148x210mm Dimenzije: 148 mm x 210 mm

Knjiga A5 - Pokončna - Trda vezava - 148x210mm Dimenzije: 148 mm x 210 mm
1
Izberite material in dodelavo:
Skupno število strani: + 4 strani
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Knjiga A5 - Pokončna - Trda vezava - 148x210mm Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
212 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

4,27 €
V košarico

Trda vezava knjig formata A5 - 148 mm x 210 mm!

Za trdo vezavo oziroma italijansko vezavo se odločamo takrat ko je izdelek namenjen trajni rabi, saj je najbolj vzdržljiva in hkrati zahtevna vezava. Knjižni blok je šivan z nitjo, da se prepreči izpadanje listov, z dodano gazo. Platnice so izdelane iz trdne lepenke debeline 2 mm, na katero se kašira (lepi) tiskan ovitek, ki je največkrat matt ali gloss plastificiran.  

Če želite dati knjigi poseben pečat, se lahko odločite za barvni zaznamovalni in kapitalni trak, ki je na voljo v različnih barvah.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.