Rate Tiskarna customer support, powered by txt.me
Menu
Your Cart

A stojalo in plakat B1 - 707x1000mm

A stojalo in plakat B1 - 707x1000mm
1
Izberite material in dodelavo:
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
A stojalo in plakat B1 - 707x1000mm
Dimenzije: 707 mm x 1000 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
11105 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

9,70 €
V košarico

Plakati z A stojalom formata B1 - 707 mm x 1000 mm

Plakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjeročne notranje aplikacije.

Za tisk plakatov lahko izberete tudi 120 g/m2 dvoslojni Blueback papir, ki je na zadnji strani modre barve in je namenjen za lepljenje na plakatna mesta, saj je neprosojen.

A stojalo je primerno tudi za uporabo na dežju, saj je plakat, ko je postavljen v okvir, zaščiten pred vremenskimi vplivi. A stojala vključujejo antirefleksno zaščito za plakat. 

V ceno enega izdelka je všteto eno A stojalo in dva plakata.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.