Menu
Your Cart

Zapestni trak - 255x18 mm

Zapestni trak - 255x18 mm
1
Izberite material in dodelavo:
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Zapestni trak - 255x18 mm
Dimenzije: 255 mm x 18 mm
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
1 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

0,32 €
V košarico

Trpežni zapestni trakovi dimenzije 255 mm x 18 mm.

Zapestni trakovi so nepogrešljiva tiskovina predvsem za tiste, ki organizirajo množične dogodke, koncerte, festivale in podobno. Izdelani so iz trpežnega vodoodpornega materiala, ki je hkrati odporen proti trganju in biorazgradljiv, na hrbtni strani pa imajo močan samolepilni trak.

Zapestni trakovi se tiskajo na perforirano polo formata A4, na kateri je 10 zapestnih trakov.

Zapestni trakovi se tiskajo enostransko z grafiko po vaši želji, možno pa jih je tudi oštevilčiti.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.