Menu
Your Cart

Nalepke na A4 poli - Zasekane

Nalepke A4 - Zasekane - Tiskane so na bele samolepilne papirje z mat ali gloss površino, primerne za lepljenje na površine, ki niso v stiku z vodo.
Dimenzije pole: 210 mm x 297 mm
Samolepilni medij, zasekane nalepke formata 105 mm x 74 mm na poli A4Zasekane nalepke so dobavljive na poli A4, posamezna nalepka na poli pa meri 105 mm x 74 mm. Na eni poli je tako 8 nalepk. Minimalna količina naročila znaša 50 pol zasekanih nalepk, kar je skupno 400 etiket.Nalepke so samolepi..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Zasekane nalepke na poli za označevanje izdelkov, tisk deklaracij in podobno!

Materiali za naše nalepke

Nalepke na poli

V primeru tiska nalepk na poli je tudi material, na katerega se tiska, dobavljiv v polah oziroma listih. Le-te se običajno tiskajo na papirnate samolepilne materiale, izbirate pa lahko med premaznimi papirji bele barve z mat ali gloss površino.

Zunanji vinil

Ena od prednosti tega materiala je, da nam omogoča tiskanje vašega dizajna v ultra visoki ločljivosti. Slike so najbolje prikazane v vinilnem materialu, sijajni premaz pa izboljša celoten videz tiska. Vinilne nalepke so idealne za uporabo v:

  • Zunanje oglaševanje na oknih ali vetrobranskih steklih avtomobilov
  • Kot darila
  • Blagovna znamka z vašim logotipom

Poleg visoke adhezivne trdnosti je ta material tudi bolj odporen na vremenske vplive in UV odporen kot naši drugi materiali. Izbirate lahko med belim vinilom v mat ali sijajnih različicah ali prozornim. Priporočamo prozoren zunanji vinil za uporabo v izložbah ali steklenih vratih. Prozorne nalepke ne ovirajo pogleda vaše trgovine, izgledajo odlično in so odporne na vremenske vplive.

Notranja lepilna nalepka ali lepilni material?

Naš material za samolepilne etikete v zaprtih prostorih je idealen za etiketiranje, saj je nanj mogoče napisati in natisniti. Oblikovanju lahko dodate tudi svoj osebni pridih. To vam omogoča, da svojim izdelkom daste posamezen datum prodaje ali pustite ročno napisan pozdrav. Z našimi nalepkami iz lepilnega materiala prispevate k zaščiti živali, saj je ta material v celoti izdelan iz ekoloških proizvodov. Lepilo ne vsebuje živalskih sestavin, zaradi česar so popolnoma veganske in jih je mogoče odstraniti, ne da bi pustili sledi. Na gladkih površinah se trpežna nalepka dobro oprime, vendar pa lahko pri luščenju ostanejo majhne sledi.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.