Menu
Your Cart

Stenski koledarji

Najpogosteje izbrani koledarji so stenski koledarji vezani s spiralo in obešanko, izdelani z inovativno tehnologijo tiska.
Dimenzije: 310 mm x 430 mm
Pokončni koledar, dimenzije 310x430 mm - Spiralna vezavaFormat porezave: 310 mm x 430 mmPriprava formata za tisk:  316 mm x 436 mmIzbirate lahko med 13 listnimi (naslovnica + vsak mesec na svoji strani) in 7 listnimi (naslovnica + dva meseca na strani) koledarji različnih fo..
Dimenzije: 430 mm x 310 mm
Ležeči koledar, dimenzije 430x310 mm - Spiralna vezavaFormat porezave: 430 mm x 310 mmPriprava formata za tisk: 436  mm x 316 mmIzbirate lahko med 13 listnimi (naslovnica + vsak mesec na svoji strani) in 7 listnimi (naslovnica + dva meseca na strani) koledarji različnih form..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Koledarji, ki Vaše stene krasijo celo leto!

Najpogosteje izbrani koledarji so stenski koledarji vezani s spiralo in obešanko, lahko pa se odločite tudi za stenske koledarje vezane s spiralo brez obešanke (v tem primeru je na vrhu koledarja luknjica za lažje obešanje). Izbirate lahko med 13 listnimi (naslovnica + vsak mesec na svoji strani) in 7 listnimi (naslovnica + dva meseca na strani) koledarji različnih formatov. Poleg dimenzije koledarja lahko izberete tudi med ležečim in pokončnim stenskim koledarjem. 

Ker se koledarji tiskajo z digitalno tehnologijo, je naročilo možno že od 1 kosa naprej

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.