Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Stenski koledarji

Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Dimenzije: 430 mm x 310 mm
Koledar, ležeči A4 430x310 mm - Spiralna vezavaFormat porezave: 430 mm x 310 mmPriprava formata za tisk: 436  mm x 316 mmIzbirate lahko med 13 listnimi (naslovnica + vsak mesec na svoji strani) in 7 listnimi (naslovnica + dva meseca na strani) koledarji različnih formatov. P..
Dimenzije: 310 mm x 430 mm
Koledar, pokončni A4 310x430 mm - Spiralna vezavaFormat porezave: 310 mm x 430 mmPriprava formata za tisk:  316 mm x 436 mmIzbirate lahko med 13 listnimi (naslovnica + vsak mesec na svoji strani) in 7 listnimi (naslovnica + dva meseca na strani) koledarji različnih formatov...
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Najpogosteje izbrani koledarji so stenski koledarji vezani s spiralo in obešanko, lahko pa se odločite tudi za stenske koledarje vezane s spiralo brez obešanke (v tem primeru je na vrhu koledarja luknjica za lažje obešanje). Izbirate lahko med 13 listnimi (naslovnica + vsak mesec na svoji strani) in 7 listnimi (naslovnica + dva meseca na strani) koledarji različnih formatov. Poleg dimenzije koledarja lahko izberete tudi med ležečim in pokončnim stenskim koledarjem. 

Ker se koledarji tiskajo z digitalno tehnologijo, je naročilo možno že od 1 kosa naprej

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.