Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

USB ključki

USB ključki za dotisk vašega logotipa ali reklamnega sporočila. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Dimenzije: 55 mm x 20 mm x 10 mm
Tisk na USB ključek Twister 4 GB!USB ključki so odlično poslovno darilo, kakor tudi najbolj razširjen in uporaben medij za prenašanje podatkov. Na ključek lahko potiskamo vaš logotip ali sporočilo. Zmogljivost pomnilnika je pri večini USB ključkov od 4 GB do 64 GB.Če vaše želene barve..
Dimenzije: 55 mm x 20 mm x 10 mm
Tisk na USB ključek Twister 16 GB!USB ključki so odlično poslovno darilo, kakor tudi najbolj razširjen in uporaben medij za prenašanje podatkov. Na ključek lahko potiskamo vaš logotip ali sporočilo. Zmogljivost pomnilnika je pri večini USB ključkov od 4 GB do 64 GB.Če vaše želene barv..
Dimenzije: 55 mm x 20 mm x 10 mm
Tisk na USB ključek Twister 32 GB!USB ključki so odlično poslovno darilo, kakor tudi najbolj razširjen in uporaben medij za prenašanje podatkov. Na ključek lahko potiskamo vaš logotip ali sporočilo. Zmogljivost pomnilnika je pri večini USB ključkov od 4 GB do 64 GB.Če vaše želene barv..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Atraktivno in uporabno poslovno darilo za shranjevanje vaših podatkov!

USB ključki so odlično poslovno darilo, kakor tudi najbolj razširjen in uporaben medij za prenašanje podatkov. Na ključek lahko potiskamo vaš logotip ali sporočilo

Zmogljivost pomnilnika je pri večini USB ključkov od 4 GB do 64 GB.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.