Menu
Your Cart

Ovratn trak

Ovratn trak
1
Izberite material in dodelavo:
2 Izberite količino in termin dostave:
Ekonomična izdelava Standarnda izdelava Izdelava v 1 dnevu
error error error
Naklada (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena: (c) Brez DDV: Cena:
Potrebujete količino, ki ni navedena zgoraj?
V polje vpišite poljubno količino, ki jo potrebujete!
Vpisana količina ni na voljo?
3 Izberite termin izdelave / odpreme naročila:
Termin izdelave velja še:

Predvidena dostava po pošti

4 Povzetek naročila:
Ovratn trak
Dimenzije: razno
Količina:
Cena/kos:
+DDV
Termin izdelave:
Teža:
75 g
Poštnina:
0€+DDV
Predvidena dobava:

 kos

 + 

2,79 €
V košarico

Tisk na ovratne trakove!

Personalizirani ovratni trakovi potiskani z logotipom vašega podjetja so primerni za nošenje kartic na raznih dogodkih kot so sejmi in konference, ključev, telefonov in podobno. 

Ovratni trakovi so lahko potiskani obojestransko in primerni tudi za poslovna darila.

Cena ovratnih trakov (rips ali saten) vključuje sam ovratni trak s kovinskim karabinom ali sponko za telefon ali kovinski obroč za ključe in obojestranski sublimacijski barvni tisk. Ovratni trak je lahko poljubne barve po CMYK lestvici, saj se tiska tako osnova kot sama grafika ovratnega trakova. Izbirate lahko med tremi različnimi širinami traku, in sicer 10 mm, 15 mm in 20 mm. Z doplačilom so možni tudi dodatki: snemljivi spodnji del traku na patent, varnostna sponka, karabin + sponka za telefon in obroček + karabin + sponka za telefon.

Možno je tudi pakiranje ovratnih trakov v PVC vrečke.

Po želji lahko zraven naročite tudi etui za akreditacijo, dimenzij 100mm x 90 mm, dimenzija listka za etui pa mora biti 930 mm x 68 mm.Sprejemamo odprte datoteke iz programskih okolij PC - CorelDRAW, Microsoft Office, Adobe Reader – pdf format in druge formate. Priložiti je potrebno tudi: v dokumentu uporabljene pisave (True Type), ali pisave spremeniti v vektorsko obliko (Convert to Curves). Slike naj bodo shranjene v TIFF ali JPG formatu, v modusu CMYK, z ločljivostjo 300 dpi.Najpogostejše napake:- slike niso v CMYK barvnem prostoru- slike TIFF, JPG imajo premalo resolucijo (manj kot 300 dpi)- mere dokumenta ne ustrezajo- tekst ni v krivuljah, fonti niso priloženi- manjka dodatek za porezavo (3 mm)- napačno merjenje - vizitke niso standardne velikosti, zgibanka se ne zgiba pravilnoOb morebitni napaki, ki je nastala, vas o tem obvestimo in se dogovorimo o odpravi teh napak.Optimalni format datoteke za digitalni tisk je:PDF format (Portable Document Format)Za tehnično pomoč in navodila prosimo pokličite.

Podobni izdelki

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.