Menu
Your Cart

Promocijske stene

Vsestranske lične promocijske stene za oglaševanje in predstavitev Vaše blagovne znamke na sejmih in drugih prireditvah.
Dimenzije: 1750 mm x 1000 mm
Promo stena dimenzije 1750 mm x 1000 mm!Lična promocijska stena za oglaševanje in predstavitev vašega reklamnega sporočila na sejmih in drugih prireditvah. Sistem promo stene omogoča enostavno in hitro sestavljanje, vključuje pa tudi torbo za lažji transport. Grafiko natisnemo na cerado dimenzi..
Dimenzije: 3000 mm x 2400 mm
Promo stena dimenzije 3000 mm x 2400 mm!Lična promocijska stena za oglaševanje in predstavitev vašega reklamnega sporočila na sejmih in drugih prireditvah. Sistem promo stene omogoča enostavno in hitro sestavljanje, vključuje pa tudi torbo za lažji transport. Grafiko natisnemo na cerado dimenzi..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Edinstvena vizualna komunikacija promoviranja blagovne znamke na sejmih in podobnih prireditvah!

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.