Menu
Your Cart

Kape

Kvaliteten potisk kap; izbirate lahko med različnimi modeli in barvami. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Material: 100% bombaž
Tisk na enobarvne kape s šiltom!Izbirate lahko med kvalitetnimi kapa s šiltom, brez šivov, s kovinsko zaponko s pasom, navadnimi kapami, kapami z mrežico in podobno. Na kape vam natisnemo poljubno grafiko ali logotip. Kapa s šiltom Star Five je 5 delna kapa s trakom proti potenju in ježekom za ..
Material: 100% poliester
Tisk na kape s šiltom z mrežico!Izbirate lahko med kvalitetnimi kapa s šiltom, brez šivov, s kovinsko zaponko s pasom, navadnimi kapami, kapami z mrežico in podobno. Na kape vam natisnemo poljubno grafiko ali logotip. Kapa s šiltom Rapper je 5 delna kapa s trakom proti potenju in PVC trakom na ..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Širok izbor promocijskih kap različnih modelov!

Izbirate lahko med kvalitetnimi kapa s šiltom, brez šivov, s kovinsko zaponko s pasom, navadnimi kapami, kapami z mrežico in podobno. Na kape vam natisnemo poljubno grafiko ali logotip. 

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.