Menu
Your Cart

Spoštovani, v mesecu FEBRUAR vam v čast našemu pisatelju Francetu Prešernu podarimo 5% popusta na vse izdelke, v košarici vnesite kodo PRESEREN!

Poličniki - Vobler - Wobbler

Poličniki ali wobblerji - vobler natisnjeni in izsekani po Vaših željah. Wobbler je oglaševalsko orodje, ki se ga pritrdi na polico izložbe.
Dimenzije: Ø 120mm
Wobbler oz. poličnik, dimenzije Ø 120 mm!Wobbler je majhno oglaševalsko orodje, ki izgleda kot da lebdi v višini oči, pritrjen je na prilagodljiv prozorni PVC trak.Naši wobblerji so izdelki iz kartic, opremljenimi s plastičnimi trakovi, ki omogočajo, da jih pritrdite na skoraj vsako površino. K..
Dimenzije: 105 mm x 148 mm
Wobbler oz. poličnik A6 formata - 105 mm x 148 mm!Wobbler je majhno oglaševalsko orodje, ki izgleda kot da lebdi v višini oči, pritrjen je na prilagodljiv prozorni PVC trak.Naši wobblerji so izdelki iz kartic, opremljenimi s plastičnimi trakovi, ki omogočajo, da jih pritrdite na skoraj vsako površin..
Dimenzije: 15 mm x 85 mm
PVC trak dimenzije 15 mm x 85 mm!Prozorni PVC trak je primeren za poličnike oziroma voblerje, saj ima na dnu in na vrhu dodan obojestranski lepilni trak, ki omogoča enostavno pritrjevanje.Wobbler pa je majhno oglaševalsko orodje, ki izgleda kot da lebdi v višini oči, pritrjen je na prilagodljiv proz..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Oglaševanje, ki kar skoči iz polic!

Wobbler je majhno oglaševalsko orodje, ki izgleda kot da lebdi v višini oči, pritrjen je na prilagodljiv prozorni PVC trak.

Naši wobblerji so izdelki iz kartic, opremljenimi s plastičnimi trakovi, ki omogočajo, da jih pritrdite na skoraj vsako površino. Ko so pritrjeni, se zibljejo!

Nihajo pred vašimi potrošniki, na vaših policah, na vašem pultu, v vašem šanku, na vaših vratih - pravzaprav se radi nihajo skoraj povsod.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.