Menu
Your Cart

Brošure - mehka vezava, šivano in lepljeno

Brošure šivane s sukancem tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in mehka vezava brošur formata A4 - 210 mm x 297 mm!Kadar gre za publikacije, ki se pogosto uporabljajo in odpirajo (npr. izobraževalni priročniki, strokovne revije, knjige ...), je potrebna bolj trpežna in vzdržljiva vezava, pri kateri je knjižni blok šivan z ni..
Dimenzije: 297 mm x 210 mm
Visokokakovosten tisk in mehka vezava brošur formata A4, ležeče - 297 mm x 210 mm!Kadar gre za publikacije, ki se pogosto uporabljajo in odpirajo (npr. izobraževalni priročniki, strokovne revije, knjige ...), je potrebna bolj trpežna in vzdržljiva vezava, pri kateri je knjižni blok ši..
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Visokokakovosten tisk in mehka vezava brošur formata A5 - 148 mm x 210 mm!Kadar gre za publikacije, ki se pogosto uporabljajo in odpirajo (npr. izobraževalni priročniki, strokovne revije, knjige ...), je potrebna bolj trpežna in vzdržljiva vezava, pri kateri je knjižni blok šivan z ni..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Visokokakovosten tisk in mehka vezava vseh vrst publikacij!

Kadar gre za publikacije, ki se pogosto uporabljajo in odpirajo (npr. izobraževalni priročniki, strokovne revije, knjige ...), je potrebna bolj trpežna in vzdržljiva vezava, pri kateri je knjižni blok šivan z nitjo, da se prepreči izpadanje listov. Knjižni blok je razdeljen na več manjših sklopov listov, ki so med seboj v hrbtu povezani s sukancem. Povezane sklope listov se zloži po vrsti, tako da nastane knjižni blok. Knjižni blok se s platnico poveže na način mehke vezave, le da tokrat rezkanje hrbta ni potrebno.

Brošure so navadno tiskane na premaznem ali nepremaznem offset papirju, ki je lahko tudi voluminozen ali 100% recikliran, z obsegom od 32 strani naprej in do maksimalne debeline knjižnega bloka 50 mm.

Ovitek brošure je tiskan na debelejše papirje - kartone, z možnostjo izbire plastificiranja.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.