Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Brošure - mehka vezava, šivano in lepljeno

Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Kadar gre za publikacije, ki se pogosto uporabljajo in odpirajo (npr. izobraževalni priročniki, strokovne revije, knjige ...), je potrebna bolj trpežna in vzdržljiva vezava, pri kateri je knjižni blok šivan z nitjo, da se prepreči i..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!

Kadar gre za publikacije, ki se pogosto uporabljajo in odpirajo (npr. izobraževalni priročniki, strokovne revije, knjige ...), je potrebna bolj trpežna in vzdržljiva vezava, pri kateri je knjižni blok šivan z nitjo, da se prepreči izpadanje listov. Knjižni blok je razdeljen na več manjših sklopov listov, ki so med seboj v hrbtu povezani s sukancem. Povezane sklope listov se zloži po vrsti, tako da nastane knjižni blok. Knjižni blok se s platnico poveže na način mehke vezave, le da tokrat rezkanje hrbta ni potrebno.

Brošure so navadno tiskane na premaznem ali nepremaznem offset papirju, ki je lahko tudi voluminozen ali 100% recikliran, z obsegom od 32 strani naprej in do maksimalne debeline knjižnega bloka 50 mm.

Ovitek brošure je tiskan na debelejše papirje - kartone, z možnostjo izbire plastificiranja.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.