Menu
Your Cart

Transparenti - Cerade

Transparenti kot ugoden in učinkovit način oglaševanja na prostem. Hitro in zanesljivo!
Dimenzije: 1000 mm x 1000 mm
Transparent PVC dimenzije 1000 mm x 1000 mmTransparent je odličen pripomoček za velikoformatno oglaševanje na prostem. Pri izbiri velikosti cerade skorajda ni omejitve, dodatna prednost pa je tudi dolga življenjska doba. Kot že omenjeno, pri velikosti transparenta praktično ni om..
Dimenzije: 2000 mm x 1000 mm
Transparenti PVC dimenzije 2000 mm x 1000 mmTransparent je odličen pripomoček za velikoformatno oglaševanje na prostem. Pri izbiri velikosti cerade skorajda ni omejitve, dodatna prednost pa je tudi dolga življenjska doba. Kot že omenjeno, pri velikosti transparenta praktično ni o..
Dimenzije: 1000 mm x 1000 mm
Transparent PVC dimenzije 1000 mm x 1000 mm, FrontlitTransparent je odličen pripomoček za velikoformatno oglaševanje na prostem. Pri izbiri velikosti cerade skorajda ni omejitve, dodatna prednost pa je tudi dolga življenjska doba. Kot že omenjeno, pri velikosti transparenta prakt..
Dimenzije: 2000 mm x 1000 mm
Transparet PVC dimezije 2000 mm x 1000 mm, FrontlitTransparent je odličen pripomoček za velikoformatno oglaševanje na prostem. Pri izbiri velikosti cerade skorajda ni omejitve, dodatna prednost pa je tudi dolga življenjska doba. Kot že omenjeno, pri velikosti transparenta praktič..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Popolno promocijsko orodje za oglaševanje na prostem!

Materiali za oglasne pasice

Odvisno od tega, kje in kako želite uporabiti svoj oglasni pas, lahko za izpolnitev vaših posebnih potreb uporabite dva različna materiala. Tako oglaševalske pasice kot ponjave je mogoče enostavno in najboljše kakovosti natisniti. Ponujajo kakovosten in izjemno trpežen oglasni prostor.

PVC ponjava

Oglaševalni ponjavi za ogrodje, izdelani iz stabilnega PVC ponjave 500 g / m2 (ponjava iz PVC z osvetlitvijo spredaj), so značilni po visoki stabilnosti in nepreglednosti. Material najbolje prikazuje barve.

Mreža ponjava

Druga možnost je, da ponujamo tudi oglasne pasice iz ponjave z mrežo 330 g / m². Ta perforirana tkanina iz PVC je zaradi svoje proizvodnje nekoliko prozorna in prepustna za svetlobo in zrak. Zaradi tega so oglasni pasice iz mrežaste ponjave kot nalašč za pokrivanje celotnih fasad stavbe, ne da bi močno zmanjšale pretok svetlobe v stavbo. Priporočamo uporabo tega materiala na območjih z močnim vetrom, saj prepustnost zraka ščiti material in tako zagotavlja daljšo obstojnost.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.