Menu
Your Cart

Nalepke - Formatni razrez

Nalepke in etikete tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Dimenzije: 90 mm x 150 mm
Samolepilne nalepke formata 90 mm x 150 mm!Nalepke so samolepilni medij, na katerega lahko natisnemo razne informacijo o na primer izdelku na katerega potem to nalepko zalepimo. Vsebina nalepke je po navadi sestavljena iz informacij o vsebini izdelka, vašim logotipom in podobno. Na voljo so nal..
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Samolepilni medij, nalepka formata A5 - 148 mm x 210 mmNalepke so samolepilni medij, na katerega lahko natisnemo razne informacijo o na primer izdelku na katerega potem to nalepko zalepimo. Vsebina nalepke je po navadi sestavljena iz informacij o vsebini izdelka, vašim logotipom in podobno. Na ..
Dimenzije: 74 mm x 105 mm
Samolepilne nalepke formata A7 - 74 mm x 105 mm!Nalepke so samolepilni medij, na katerega lahko natisnemo razne informacijo o na primer izdelku na katerega potem to nalepko zalepimo. Vsebina nalepke je po navadi sestavljena iz informacij o vsebini izdelka, vašim logotipom in podobno. Na voljo s..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Največja izbira samolepilnih etiket in nalepk na enem mestu!

Nalepke so samolepilni medij, na katerega lahko natisnemo razne informacijo o na primer izdelku na katerega potem to nalepko zalepimo. Vsebina nalepke je po navadi sestavljena iz informacij o vsebini izdelka, vašim logotipom in podobno. Na voljo so nalepke iz samolepilnega papirja, sintetične folije, strukturiranega papirja ali fluorescentnega papirja (izbira je odvisna od namena uporabe).

Natisnjene nalepke po želji na koncu razrežemo na končni poljubni format, lahko pa jih še dodatno zaščitimo in plastificiramo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.