Menu
Your Cart

Plakatne letve

Ugodne in kvalitetne aluminijaste letvice za enostavno vpenjanje in obešanje plakatov.
Dimenzije: 1000 mm x 1414 mm
Oglasni plakati z letvicami formata B0 - 1000 mm x 1414 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in sredn..
Dimenzije: 700 mm x 1000 mm
Plakati z letvicami formata B1 - 700 mm x 1000 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjeročne n..
Dimenzije: 500 mm x 707 mm
Oglasni plakati in letvice formata B2 - 500 mm x 707 mmPlakat je velik list papirja, ki je potiskan z raznimi informacijami in je namenjen oglaševanju na javnih mestih. Po navadi so plakati natisnjeni enostransko, na klasičen 150 g/m2 premazni papir, primeren za krajšo uporabo na prostem in srednjer..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Edinstvena vizualna komunikacija obveščanja s pomočjo ličnih pripomočkov!

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.