Menu
Your Cart

 Spoštovani poslovni partnerji, SAMO v mesecu Avgustu izkoristite 5% popust na našo celotno paleto izdelkov. V košarici vpišite kodo POLETJE5.

Katalogi, knjižice šivane z žico

Digitalni in offset tisk katalogov oz. knjižic šivani s klasično sponko ali omega sponko za shranjevanje v fascikel.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Vezava z žico je priljubljena in cenovno ugodna metoda vezave. Vezavo izvedemo tako, da dve kovinski sponki spnemo v hrbet tiskovine, zato mora biti število strani deljivo s 4. Vezava z žico je primerna za tiskovine z manjšim obsegom od ..
Pošljite nam povpraševanje!
..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!

Vezava z žico je priljubljena in cenovno ugodna metoda vezave. Vezavo izvedemo tako, da dve kovinski sponki spnemo v hrbet tiskovine, zato mora biti število strani deljivo s 4. Vezava z žico je primerna za tiskovine z manjšim obsegom od 8 do 80 strani. Pri tem je potrebno upoštevati, da maksimalna debelina publikacije v hrbtu ne sme presegati 4 mm! V tem primeru je potrebno izbrati tanjši papir.

Če želite vaše kataloge ali predstavitvene tiskovine vstaviti v registratorje oz. fascikle, lahko pri vezavi z žico uporabimo omega sponke oziroma se uporabi vezava z žico z ušesi, ki so prilagojene za vlaganje v spenjalne mehanizme.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.