Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

Katalogi, knjižice šivane z žico

Digitalni in offset tisk katalogov oz. knjižic šivani s klasično sponko ali omega sponko za shranjevanje v fascikel.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk katalogov vezanih z žico, formata A4 - 210 mm x 297 mm!Vezava z žico je priljubljena in cenovno ugodna metoda vezave. Vezavo izvedemo tako, da dve kovinski sponki spnemo v hrbet tiskovine, zato mora biti število strani deljivo s 4. Vezava z žico je primerna za tiskovine z ..
Dimenzije: 297 mm x 210 mm
Visokokakovosten tisk katalogov vezanih z žico, formata A4, ležeč - 297 mm x 210 mm!Vezava z žico je priljubljena in cenovno ugodna metoda vezave. Vezavo izvedemo tako, da dve kovinski sponki spnemo v hrbet tiskovine, zato mora biti število strani deljivo s 4. Vezava z žico je primerna za tisko..
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Visokokakovosten tisk katalogov vezanih z žico, formata A5 - 148 mm x 210 mm!Vezava z žico je priljubljena in cenovno ugodna metoda vezave. Vezavo izvedemo tako, da dve kovinski sponki spnemo v hrbet tiskovine, zato mora biti število strani deljivo s 4. Vezava z žico je primerna za tiskovine z ..
Dimenzije: 210 mm x 148 mm
Visokokakovosten tisk katalogov vezanih z žico, formata A5, ležeč - 210 mm x 148 mm!Vezava z žico je priljubljena in cenovno ugodna metoda vezave. Vezavo izvedemo tako, da dve kovinski sponki spnemo v hrbet tiskovine, zato mora biti število strani deljivo s 4. Vezava z žico je primerna za tisko..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Visokokakovosten tisk in vezava z žico vseh vrst publikacij!

Vezava z žico je priljubljena in cenovno ugodna metoda vezave. Vezavo izvedemo tako, da dve kovinski sponki spnemo v hrbet tiskovine, zato mora biti število strani deljivo s 4. Vezava z žico je primerna za tiskovine z manjšim obsegom od 8 do 80 strani. Pri tem je potrebno upoštevati, da maksimalna debelina publikacije v hrbtu ne sme presegati 4 mm! V tem primeru je potrebno izbrati tanjši papir.

Če želite vaše kataloge ali predstavitvene tiskovine vstaviti v registratorje oz. fascikle, lahko pri vezavi z žico uporabimo omega sponke oziroma se uporabi vezava z žico z ušesi, ki so prilagojene za vlaganje v spenjalne mehanizme.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.