Menu
Your Cart

Etikete & Nalepke

Tisk etiket in nalepk za vino, embalažo, označevanje izdelkov in podobno.

Unikatne in atraktivne etikete so nepogrešljivo promocijsko orodje!

Materiali za naše nalepke

Zunanji vinil

Ena od prednosti tega materiala je, da nam omogoča tiskanje vašega dizajna v ultra visoki ločljivosti. Slike so najbolje prikazane v vinilnem materialu, sijajni premaz pa izboljša celoten videz tiska. Vinilne nalepke so idealne za uporabo v:

  • Zunanje oglaševanje na oknih ali vetrobranskih steklih avtomobilov
  • Kot darila
  • Blagovna znamka z vašim logotipom

Poleg visoke adhezivne trdnosti je ta material tudi bolj odporen na vremenske vplive in UV odporen kot naši drugi materiali. Izbirate lahko med belim vinilom v mat ali sijajnih različicah ali prozornim. Priporočamo prozoren zunanji vinil za uporabo v izložbah ali steklenih vratih. Prozorne nalepke ne ovirajo pogleda vaše trgovine, izgledajo odlično in so odporne na vremenske vplive.

Notranja lepilna nalepka ali lepilni material?

Naš material za samolepilne etikete v zaprtih prostorih je idealen za etiketiranje, saj je nanj mogoče napisati in natisniti. Oblikovanju lahko dodate tudi svoj osebni pridih. To vam omogoča, da svojim izdelkom daste posamezen datum prodaje ali pustite ročno napisan pozdrav. Z našimi nalepkami iz lepilnega materiala prispevate k zaščiti živali, saj je ta material v celoti izdelan iz ekoloških proizvodov. Lepilo ne vsebuje živalskih sestavin, zaradi česar so popolnoma veganske in jih je mogoče odstraniti, ne da bi pustili sledi. Na gladkih površinah se trpežna nalepka dobro oprime, vendar pa lahko pri luščenju ostanejo majhne sledi.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.