Menu
Your Cart

One Way Vision folije

Enostranska perforirana okenska One Way Vision vinyl nalepka, ki je ime dobila po lastnosti, da se skozi folijo vidi le iz ene strani.
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Samolepilna folija, ki preprečuje nezaželene poglede v notranjost!

Perforirana One Way Vision okenska nalepka je enostranska vinyln nalepka. Navzven obrnjena stran se natisne in je popoln oglas. Majhne luknjice so vidne le, ko grafiko opazujemo od blizu. Ko je nalepka nameščena lahko od znotraj še vedno vidite navzven in hkrati dopuščate, da svetlobo prehaja navznoter, iz zunanje strani pa se v notranjost ne vidi.

Namenjen so za dolgoročno in kratkoročno uporabo, uporabljajo pa so za apliciranje na steklene površine. One Way Vision folije lahko za dodatno zaščito in lepši izgled tudi lamoniramo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.