Menu
Your Cart

Vizitke - 3D UV Spot

Popestrite želene grafične elemente na vizitkah s svetlečim 3D UV spot lakom, da bodo vaše vizitke še bolj izstopale.
Dimenzije: 85x54mm
Vizitka s 3D UV spot tiskom, dimenzije 85 mm x 54 mm!Vizitke naredijo vtis, izražajo strokovnost in se lahko uporabljajo za ohranjanje strank ali pridobivanje novih strank. Odvisno od panoge, podjetja, imidža, korporativnega oblikovanja in okusa so vizitke lahko videti povsem drugače in so lahko obl..
Dimenzije: 90x50mm
Vizitka s 3D UV spot tiskom, dimenzije 90 mm x 50 mm!Vizitke naredijo vtis, izražajo strokovnost in se lahko uporabljajo za ohranjanje strank ali pridobivanje novih strank. Odvisno od panoge, podjetja, imidža, korporativnega oblikovanja in okusa so vizitke lahko videti povsem drugače in so lahko obl..
Dimenzije: 50x50mm
Vizitka s 3D UV spot tiskom, dimenzije 50 mm x 50 mm!Vizitke naredijo vtis, izražajo strokovnost in se lahko uporabljajo za ohranjanje strank ali pridobivanje novih strank. Odvisno od panoge, podjetja, imidža, korporativnega oblikovanja in okusa so vizitke lahko videti povsem drugače in so lahko obl..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Izstopajoče, bleščeče, sijoče in unikatne vizitke!

Materiali za vizitke

Izbira pravega papirja

Vrsta papirja, ki se uporablja za vizitke, postaja vse pomembnejša. Nekaj let nazaj je večina podjetij uporabljala standardne možnosti, na primer ilustracijski papir 250 g / m2. Zdaj pa postajajo vse bolj priljubljeni debelejši papirji v kategoriji od 300 do 400 g / m². Razlog za ta razvoj je v tem, da so debelejši papirji, poleg tega, da so kartice trdnejše in lažje rokovanje, enostaven in ciljno usmerjen način dokazovanja kakovostno usmerjenega korporacijskega etosa.

Svila/sijajni zaključni papir

170 | 250 | 300 | 400 g / m²

Ta papir je zaključen s premazom iz sintetične svile ali sijaja. Tako nastane bolj dodelana, bolj gladka in močnejša površina, kar omogoča visoko reprodukcijo in boljšo kakovost tiskanja, zlasti pri slikah in obrisih.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.