Menu
Your Cart

Spiralna vezava s trdimi platnicami

Digitalni in offset tisk brošur in katalogov. Možnost vezave s špiralo v treh različnih barvah s trdimi platnicami iz lepenke.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava s spiralo katalogov formata A4 - 210 mm x 297 mm!Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri ..
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Visokokakovosten tisk in vezava s spiralo katalogov formata A5 - 148 mm x 210 mm!Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri ..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Visokokakovosten tisk in vezava s spiralo vseh vrst publikacij!

Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri liste med seboj povežemo s kovinsko špiralo in na ta način dobimo čvrst knjižni blok.

Za vezavo s spiralo lahko izbirate med kovinskimi spiralami bele, srebrni in črne barve. 

Knjižni blok je lahko tiskan enostransko ali obojestransko v črno-beli ali barvni tehniki. Na voljo so nepremazni, premazni in voluminozni papirji v vseh standardnih gramaturah.

Standardni prevlečni material je tiskan na premazni papir gramature 150 g/m2, z možnostjo plastificiranja z mat, gloss, ali softtouch folijo in ga nato kaširamo oz. zalepimo na lepenko, debeline 2,5 mm.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.