Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Brošure - mehka vezava, rezkano in lepljeno

Knjige, brošure vam ugodno natisnemo tudi v nizkih nakladah in jih zvežemo v mehko vezavo.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!Mehka vezava nudi široko paleto uporabe – od knjig, zbornikov, izobraževalnih priročnikov, do katalogov in drugih predstavitvenih tiskovin z večjim obsegom. Najenostavnejša izvedba je z broširanjem oz. rezkanjem hrbta, kar zadostuje..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Visokokakovosten tisk in vezava vseh vrst publikacij!

Mehka vezava nudi široko paleto uporabe – od knjig, zbornikov, izobraževalnih priročnikov, do katalogov in drugih predstavitvenih tiskovin z večjim obsegom. 

Najenostavnejša izvedba je z broširanjem oz. rezkanjem hrbta, kar zadostuje za občasno rabo publikacij. Vezava se zgodi tako, da stroj knjižni blok porezka in prevleče z močnim lepilom ki se ob stiku s platnico hitro strdi in vse skupaj poveže. Broširanje je možno že pri obsegu 40 strani oz. pri debelini knjižnega bloka minimalno 2 mm. Z postopkom mehke vezave oziroma broširanja lahko vežemo knjige do debeline 50 mm.

Ovitek oz. platnica brošure je navadno tiskana na debelejše papirje - kartone, z možnostjo izbire plastificiranja.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.