Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

Poslovne mape

Lične poslovne mape v barvah in z logotipom vašega podjetja vam v poljubni nakladi digitalno natisnemo hitro, kvalitetno in cenovno ugodno.
Odprte dimenzije: 495 x 310 mm
Lične poslovne mape formata A4 - 220 mm x 310 mmLepa poslovna mapa v podobi vašega podjetja je primerna tako za oglaševanje kot za poslovno komunikacijo. Da o njeni uporabnosti sploh ne izgubljamo besed.Poslovne mape je mogoče natisniti na obeh straneh ali na eno stran. Ni pravil. Odločiln..
Odprte dimenzije: 312 x 220 mm
Lične poslovne mape formata A5 - 156 mm x 220 mmLepa poslovna mapa v podobi vašega podjetja je primerna tako za oglaševanje kot za poslovno komunikacijo. Da o njeni uporabnosti sploh ne izgubljamo besed.Poslovne mape je mogoče natisniti na obeh straneh ali na eno stran. Ni pravil. Odločiln..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Tiskovine brez katerih si je predstavitev podjetja težko predstavljati, vse na enem mestu!

Lepa poslovna mapa v podobi vašega podjetja je primerna tako za oglaševanje kot za poslovno komunikacijo. Da o njeni uporabnosti sploh ne izgubljamo besed.

Poslovne mape je mogoče natisniti na obeh straneh ali na eno stran. Ni pravil. Odločilni dejavnik je le željena podobno. Nekateri prisegajo na minimalizem, drugi na luksuz.

Tiskamo jih na debelejši oziroma trši karton, večinoma premazni, redko pa na nepremazni in recikliran.

Ker so poslovne mape stalno v obtoku, jih je priporočljivo zaščititi s plastifikacijo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.