Menu
Your Cart

Zložljive škatle

Zložljive škatle so preprosta in poceni embalaža iz kartona, ki jih izdelamo v različnih velikosti in načinov zapiranja. Tiskamo ugodno in zanesljivo.
Dimenzije: 60 x 50 x 100 mm
Personalizirane zložljive škatle dimenzije 60 mm x 50 mm x 100 mmS pomočjo personalziranega tiska malo serijske embalaže lahko na enostavne način izpostavite blagovno znamko vašega podjetja in s tem povečate prodajo ter prepoznavnost.Zložljive škatle tiskamo na debelejši, večinoma premazni, karton. ..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

S pomočjo zložljive škatle do prepoznavnega, marketinško zanimivega izdelka!

Temelj vsakega uspešnega podjetja je kakovost izdelkov in storitev, zato je nujno, da ko dobavljate svoje izdelke, razmislite tudi o njihovi embalaži, s katero lahko poudarite njihovo vrednost.

S pomočjo personaliziranega tiska malo serijske embalaže lahko na enostaven način izpostavite blagovno znamko vašega podjetja in s tem povečate prodajo.

V naši ponudbi tako lahko izberete škatlice za pakiranje vaših izdelkov v standardnih dimenzijah in oblikah.

Ker je potiskana embalaža izpostavljena mehanskim poškodbam, je na voljo izbira UV lakiranja ali plastificiranja.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.