Menu
Your Cart

Prenosne baterije

Zagotovite si atraktiven vir energije, ki ga lahko vedno vzamete s sabo in nosite v žepu. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Dimenzije: 95 mm x 22 mm x 21 mm
Tisk na prenosne baterije - 2200 mAh!Mobilne baterije ali Power banki nam omogočajo da nosimo s sabo vedno dovolj energije, da nas prazna baterija našega telefona, fotoaprata in podobno ne more presenetiti. Če dodate na Power Bank še vaš logotip ali reklamno sporočilo, pa se bo vaš kupec a..
Dimenzije: 65 mm x 110 mm x 9 mm
Tisk na aluminijaste prenosne baterije - 4000 mAh!Mobilne baterije ali Power banki nam omogočajo da nosimo s sabo vedno dovolj energije, da nas prazna baterija našega telefona, fotoaprata in podobno ne more presenetiti. Če dodate na Power Bank še vaš logotip ali reklamno sporočilo, pa se b..
Dimenzije: 65 mm x 143 mm x 27 mm
Tisk na 10000 mAh prenosne baterije!Mobilne baterije ali Power banki nam omogočajo da nosimo s sabo vedno dovolj energije, da nas prazna baterija našega telefona, fotoaprata in podobno ne more presenetiti. Če dodate na Power Bank še vaš logotip ali reklamno sporočilo, pa se bo vaš kupec al..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Zanesljiv vir energije v vašem žepu!

Mobilne baterije ali Power banki nam omogočajo da nosimo s sabo vedno dovolj energije, da nas prazna baterija našega telefona, fotoaprata in podobno ne more presenetiti. Če dodate na Power Bank še vaš logotip ali reklamno sporočilo, pa se bo vaš kupec ali poslovni partner spomnil na vas v najbolj kočljivem trenutku.

Na voljo so različne oblike, barvne nianse in kapacitete napajanja v mAh.

Za polnjenje pametnega telefona je dovolj 2.000 mAh, medtem ko je za polnjenje tabličnega računalnika potrebno izbrati med 6.000 in 8.000 mAh.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.