Menu
Your Cart

Rokovniki in beležke

Rokovnike tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Dimenzije: 90 mm x 140 mm
Tisk na A6 beležke, črtaste!Čeprav so ob pojavu digitalnih koledarjev in opomnikov mnogi dvomili v obstoj fizičnih rokovnikov, so ti obdržali svoj nivo priljubljenosti, predvsem med ljudmi v poslovnem svetu.Rokovniki oziroma notesniki s potiskano personalizirano platnico v barvah vaše..
Dimenzije: 148 mm x 210 mm x 15 mm
Tisk na A5 beležke, črtaste!Čeprav so ob pojavu digitalnih koledarjev in opomnikov mnogi dvomili v obstoj fizičnih rokovnikov, so ti obdržali svoj nivo priljubljenosti, predvsem med ljudmi v poslovnem svetu.Rokovniki oziroma notesniki s potiskano personalizirano platnico v barvah vaše..
Dimenzije: 90 mm x 140 mm
Tisk na brezčrtne A6 beležke!Čeprav so ob pojavu digitalnih koledarjev in opomnikov mnogi dvomili v obstoj fizičnih rokovnikov, so ti obdržali svoj nivo priljubljenosti, predvsem med ljudmi v poslovnem svetu.Rokovniki oziroma notesniki s potiskano personalizirano platnico v barvah vaš..
Dimenzije: 140 mm x 210 mm x 15 mm
Tisk na brezčrtne A5 beležke!Čeprav so ob pojavu digitalnih koledarjev in opomnikov mnogi dvomili v obstoj fizičnih rokovnikov, so ti obdržali svoj nivo priljubljenosti, predvsem med ljudmi v poslovnem svetu.Rokovniki oziroma notesniki s potiskano personalizirano platnico v barvah vaš..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Poslovno ali promocijsko darilo za lažje planiranje!

Čeprav so ob pojavu digitalnih koledarjev in opomnikov mnogi dvomili v obstoj fizičnih rokovnikov, so ti obdržali svoj nivo priljubljenosti, predvsem med ljudmi v poslovnem svetu.

Rokovniki oziroma notesniki s potiskano personalizirano platnico v barvah vašega podjetja, so lahko tudi praktično poslovno darilo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.