Menu
Your Cart

Vezava z vijakom

Alternativna vezava s kovinskim vijakom, kjer se s strojem izvrta luknja in vanjo vstavi kovinski vijak. Tiskamo ugodno, zanesljivo, s hitro dostavo!
Dimenzije: 105 mm x 148 mm
Vezava katalogov z vijakom, fomata A6 - 105 mm x 148 mm!Vezava z vijakom je primerna za trajne in pogosto uporabljane tiskovine, kot so na primer ceniki za restavracije in lokale, stalni prodajni katalogi in podobno. Vezava z vijakom je alternativna vezava, pri kateri s strojem za luknjanje v k..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Alternativna veza s kovinskim vijakom!

Vezava z vijakom je primerna za trajne in pogosto uporabljane tiskovine, kot so na primer ceniki za restavracije in lokale, stalni prodajni katalogi in podobno. Vezava z vijakom je alternativna vezava, pri kateri s strojem za luknjanje v knjižni blok izvrtamo luknjo v katero vstavimo kovinski ali PVC vijak.

Ena od prednosti te vezave je, da lahko sami dodajate ali zamenjate liste oziroma dele notranjosti, če se vsebina spremeni. 

Za večjo vzdržljivost se lahko platnice in notranjost obdela tudi z mat ali gloss plastifikacijo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.