Menu
Your Cart

Podloga za miško

Podloge za miške tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Dimenzije: 230 mm x 195 mm
Podloga za miško dimenzij 230 mm x 195 mmIzdelajte si svojo personalizirano, kvalitetno in vzdržljivo podlogo za miško! Izgled je lahko v barvah vašega podjetja, lahko pa dodate vašo osebno noto in uporabite podlogo za miško za prikaz vaših najboljših, najbolj duhovitih in najbolj privlačnih di..
Dimenzije: 420 mm x 297 mm
Podloga za miško formata A3 - 420 mm x 297 mmIzdelajte si svojo personalizirano, kvalitetno in vzdržljivo podlogo za miško! Izgled je lahko v barvah vašega podjetja, lahko pa dodate vašo osebno noto in uporabite podlogo za miško za prikaz vaših najboljših, najbolj duhovitih in najbolj privlačni..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Uporaben pripomoček na vsaki mizi z računalnikom!

Izdelajte si svojo personalizirano, kvalitetno in vzdržljivo podlogo za miško! Izgled je lahko v barvah vašega podjetja, lahko pa dodate vašo osebno noto in uporabite podlogo za miško za prikaz vaših najboljših, najbolj duhovitih in najbolj privlačnih dizajnov.

To je lahko zanimiv promocijski izdelek, obenem pa tudi edinstveno in nenavadno osebno darilo!

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.