Menu
Your Cart

Spiralna vezava z mehkimi platnicami

Digitalni in offset tisk brošur in katalogov. Možnost vezave s špiralo v treh različnih barvah z mehkimi platnicami iz debelejšega papirja (kartona).
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Visokokakovosten tisk katalogov s spiralno vezavo, formata A4 - 210 mm x 297 mm!Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri l..
Dimenzije: 148 mm x 210 mm
Visokokakovosten tisk katalogov s spiralno vezavo, formata A5 - 148 mm x 210 mm!Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri l..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Visokokakovosten tisk in vezava s spiralo vseh vrst katalogov, knjižic!

Spiralna vezava omogoča fleksibilnost obračanja strani za 360 stopinj in prostoročno branje. Ta vezava je kot nalašč za knjige z recepti, rokovnike, priročnike in kataloge. Je enostavna in hitra vezava, pri kateri liste med seboj povežemo s kovinsko špiralo in na ta način dobimo čvrst knjižni blok.

Za vezavo s spiralo lahko izbirate med kovinskimi spiralami bele, srebrni in črne barve. 

Knjižni blok je lahko tiskan enostransko ali obojestransko v črno-beli ali barvni tehniki. Na voljo so nepremazni, premazni in voluminozni papirji v vseh standardnih gramaturah.

Po želji je lahko ovitek - platnica iz debelejšega materiala (karton), z možnostjo plastificiranja z mat, gloss, ali softtouch folijo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.