Menu
Your Cart

Spoštovani, v mesecu FEBRUAR vam v čast našemu pisatelju Francetu Prešernu podarimo 5% popusta na vse izdelke, v košarici vnesite kodo PRESEREN!

Skodelice

Personalizirane keramične skodelice, ki bodo zagotovo navdušile vse ljubitelje kave in čaja. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Navdušite vse ljubitelje kave in čaja!

Skodelice so čudovita in praktična samostojna darila. Na skodelico lahko potiskate lepo sporočilo, fotografijo ali grafiko. Personalizirane keramične skodelice so zaradi trajne vsakodnevne uporabe in možnosti tiska velike površine, zagotovo odlična in cenovno ugodna izbira za promocijo in krepitev vaše blagovne znamke.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.