Menu
Your Cart

Nalepke po meri

Vinyl nalepke tiskamo in obrežemo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo! Naročite online, tiskamo tudi v manjši nakladi.
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Inovativna tehnologija tiska samolepilnih etiket in nalepk!

Pri izdelavi nalepk po meri praktično ni omejitev. Nalepke na poli so s pomočjo CNC stroja za računalniški izrez obrezane po konturi v kateri koli obliki, bodisi pravilne geometrijske oblike ali katere koli druge oblike. Nalepke v tem primeru po obrezu ostanejo na poli oziroma nosilni podlagi (odvečni samolepilni material je odstranjen), kar pa je zelo priročno za nadaljnje apliciranje na različne površine.

Samolepilne vinyl folije so na volje v treh kakovostnih razredih - monomer, polimer in cast folije, ki so primerne za dolgoročno in kratkoročno uporabo praktično povsod (na prostem, v notranjosti, na embalaži in podobno).

Odločite se lahko še za dodatno zaščito in popestritev nalepk z laminacijo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.