Menu
Your Cart

Dopisni listi

Lično urejeni dopisni listi, ki jih natisnemo v barvah in z logotipom vašega podjetja. Lahko prilagojeni glede na kuverte, ki jih uporabljate.
Dimenzije: 210 mm x 297 mm
Dopisni listi formata A4 - 210 mm x 297 mm.Dopisni listi A4 297x210 mmFormat porezave: 297 mm x 210 mmPriprava formata za tisk:  303 mm x 216 mmKljub obdobju vsesplošne digitalizacije, je dopisni list še vedno nepogrešljivi element korespondence vsakega podjetja, od malega do velikega. Preko nj..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Nepogrešljivo promocijsko orodje vsakega podjetja!

Dopisni list je še vedno nepogrešljivi element korespondence vsakega podjetja!

Kljub obdobju vsesplošne digitalizacije, je dopisni list še vedno nepogrešljivi element korespondence vsakega podjetja, od malega do velikega. Preko njih komunicirate tako s svojimi obstoječimi strankami, poslovnimi partnerji in kot s potencialnimi naročniki.

Podjetje se tudi z dopisnimi listi prezentira na trgu, zato ni smiselno stvari prepuščati naključju, ampak vam predlagamo, da si vzamete čas in pregledate različne možnosti, ki so vam na voljo. Le tako boste izbrali tisto, ki bo najboljša za vas in vaše podjetje.

Uporaba dopisnih listov:

  • Pošiljanje poslovne pošte z Vašim korporativnim dizajnom
  • Predstavitev vašega podjetja na uradnih dokumentih
  • Predstavitev seminarskega gradiva

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.