Menu
Your Cart

Jedilne podloge

Tisk personaliziranih jedilnih podlog za vaš bar, gostilno, restavracijo, slaščičarno ali hotel. Ugodno, zanesljivo in kvalitetno.
Dimenzije: 420 mm x 297 mm
Jedilne podloge formata A3 - 420 mm x 297 mm, Monotex sintetični papir.Jedilne podloge so natisnjene na Monotex (PET) materiale, ki so po navadi natisnjene barvno enostransko. Monotex sintetični papir je izredno trpežen material, odporen na vlago, se ne trga in ga je možno uporabljati tudi dlje..
Dimenzije: 420 mm x 297 mm
Jedilne podloge formata A3 - 420 mm x 297 mm, nepremazni papir.Jedilne podloge so natisnjene na tanjše nepremazne materiale, na katere je možno pisati, risati ali barvati z barvicami in drugimi pisali. Po navadi so natisnjene barvno ali črno-belo enostransko. So odličen promocijski izdelek, hkr..
Dimenzije: 420 mm x 297 mm
Jedilne podloge formata A3 - 420 mm x 297 mm, premazni papir.Jedilne podloge so natisnjene na tanjše premazne materiale, ki so po navadi so natisnjene barvno ali črno-belo enostransko. So odličen promocijski izdelek, s katerim goste lahko obveščate in informirate pri mizi, hkrati pa z njimi zaš..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)

Združena funkcionalnost in estetika!

Jedilne podloge imajo poleg oglaševalske in dekoracijske funkcije, tudi zaščitno funkcijo za vaše mize. Služijo lahko za številčenje miz, predstavitev hrane in pijače ter zabavo za najmlajše v obliki pobarvank.

Jedilne podloge tiskamo v formatu A3, na tanjše nepremazne papirje, na katere je možno pisati ali risati s pisali, na standardne premazne papirje in trpežne, vodoodporne PET Monotex neraztrgljive materiale, ki jih je možno uporabiti večkrat.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.