Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Jedilne podloge

Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Dimenzije: 420 mm x 297 mm
Jedilne podloge so natisnjene na Monotex (PET) materiale, ki so po navadi natisnjene barvno enostransko. Monotex sintetični papir je izredno trpežen material, odporen na vlago, se ne trga in ga je možno uporabljati tudi dlje časa.So odličen promocijski izdelek, s katerim goste lahko obveščate i..
Dimenzije: 420 mm x 297 mm
Jedilne podloge so natisnjene na tanjše nepremazne materiale, na katere je možno pisati, risati ali barvati z barvicami in drugimi pisali. Po navadi so natisnjene barvno ali črno-belo enostransko. So odličen promocijski izdelek, hkrati pa z njimi zaščitimo površino. Ker so nepremazni materiali ..
Dimenzije: 420 mm x 297 mm
Jedilne podloge so natisnjene na tanjše premazne materiale, ki so po navadi so natisnjene barvno ali črno-belo enostransko. So odličen promocijski izdelek, s katerim goste lahko obveščate in informirate pri mizi, hkrati pa z njimi zaščitimo in dekoriramo površino. ..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Združena funkcionalnost in estetika!

Jedilne podloge imajo poleg oglaševalske in dekoracijske funkcije, tudi zaščitno funkcijo za vaše mize. Služijo lahko za številčenje miz, predstavitev hrane in pijače ter zabavo za najmlajše v obliki pobarvank.

Jedilne podloge tiskamo v formatu A3, na tanjše nepremazne papirje, na katere je možno pisati ali risati s pisali, na standardne premazne papirje in trpežne, vodo-odporne PET Monotex neraztrgljive materiale, ki jih je možno uporabiti večkrat.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.