Menu
Your Cart
Dragi poslovni partnerji, navkljub trenutnim razmeram s pandemijo vam sporočamo da delujemo NEMOTENO.

Namizne podloge

Namizne podloge potiskamo v barvah in motivih vašega podjetja. Offset tisk zagotavlja možnost visokih naklad in nizkih stroškov.

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.

Funkcionalno in privlačno poslovno darilo!

Tako kot pisalni bloki ali beležke so namizne podloge oziroma bloki zelo dobro in predvsem dolgotrajno promocijsko darilo. Namizne podloge, natisnjene s koledarjem in več posameznimi listi, lahko uporabljate skozi vse leto. Med delom za računalnikom ali telefonskim klicem lahko hitro naredite zapiske na večjem delu papirja, namenjenem pisanju in jih uporabite in pregledate pozneje. Tako kot beležnice, lahko svoje namizne bloke naročite na naši spletni strani.

Namizne podloge so:

  • natisnjene s pomenljivim logotipom podjetja
  • vizualno izboljšane s široko paleto barv in dizajnov
  • na voljo v različnih velikostih
  • na posameznih straneh so lahko natisnjena reklamna sporočila in slike

Logotipe, grafike in reklamna sporočila lahko natisnemo na poljubnem mestu v naslednjih barvah: 1/0-barvna (črna), 2/0-barvna (črna + HKS), 4/0-barvna (euroscale). S 4-barvnim tiskom je mogoče natisniti skoraj katero koli barvo.

Na hrbtno stran namizne podloge je zalepljena siva lepenka, ki zagotavlja stabilnost. Ta v veliki meri preprečuje drsenje namiznega bloka in ščiti pohištvo pod njim.

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.