Menu
Your Cart

Samolepilne folije - bele

Samolepilne bele vinyl folije primerne za tisk, so dobavljive kot monomer ali polimer samolepilne folije. Ugodno in zanesljivo.
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Personalizirane potiskane samolepilne bele folije

Samolepilne bele folije so namenjene za dolgoročno in kratkoročno uporabo na steklenih površinah in drugih ravnih površinah. Uporabljajo se v reklamne in informativne namene, dekoracijo in podobno. 

Njihova polimerna osnova jim daje elastičnost, ki je nujno potrebna za optimalno apliciranje, prav tako pa jim tudi zagotavlja podlago za visoko kvaliteten tisk, ki ga lahko izvajamo na vseh digitalnih strojih.

Vse folije lahko tudi laminiramo in s tem še dodatno polepšamo izgled odtisa ter povečamo njihovo odpornost na razne mehanske poškodbe.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.