Menu
Your Cart

Avtografike

Posebne folije, s katerimi lahko personalizirate svoja prevozna sredstva. Tiskamo ugodno, zanesljivo, z izjemno hitro dostavo!
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Službeno vozilo. ki bo prepoznavno že od daleč!

Tudi vaša vozila so lahko učinkovito promocijsko orodje. ki zahteva le minimalno investicijo. Na vaš avtomobil, kombi in podobno lahko nalepite personalizirane grafike z logotipom, sporočilom vašega podjetja ali le zabavne grafike za popestritev videza vašega vozila. Da se vaša avtografika še dodatno zaščiti pred UV svetlobo in mehanskimi poškodbami lahko celotno folijo tudi dodatno laminiramo in ji s tem še dodatno podaljšamo življenjsko dobo.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.