Menu
Your Cart

Spoštovani, da bo mesec umetnikov tudi vam prinesel obilo navdiha vam v februarju podarjamo kupon za 10% popusta na vse izdelke, v košarici vpišite kupon: FRANCE

Namizne zastavice

Namizne zastavice z logotipom, sloganom in v barvah vašega podjetja. Natisnemo jih hitro in kvalitetno!
Dimenzije: 90 mm x 570 mm
Namizna zastavica dimenzij 90 mm x 230 mm in PVC stojaloNamizne zastavice tiskamo na debelejši 300 g/m2, 350 g/m2 ali 400 g/m2 premazne papir.Dimenzije celotne zastavice s PVC stojalom : 90 mm x 570 mmDimenzije zastavice: 90 mm x 230 mm..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

V današnjem konkurenčnem poslovnem okolju je skrb za prepoznavnost podjetja ključnega pomena!

Konference, sejmi, novinarske konference, dnevi odprtih vrat, festivali so samo nekateri izmed dogodkov, kjer so namizne zastavice nujen sestavni del promocije podjetja ali ponudbe.

Lahko pa krasijo tudi mize vaše pisarne, konferenčne sobe ali prodajnega salona.

Najpogosteje vsebujejo logotip in slogan podjetja. Lahko so potiskane tudi enostransko, vendar vam priporočamo, da se odločite za obojestranski tisk.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.