Menu
Your Cart

Namizni koledarji

Ugodni namizni koledarji s personaliziranim trikotnim stojalom v standardnih formatih.
Dimenzije: 294 mm x 160 mm
Lični namizni koledarji dimenzije 294 mm x 160 mm!Namizni koledarji so odlično poslovno darilo, saj so na mizah doma ali v pisarni vidni skozi celotno leto. Namizni koledar je sestavljen iz 2 mm zložljive lepenke in koledarskega dela. Sam koledarski del je sestavljen iz 60 listov, ki vsebujejo ..
Pošljite nam povpraševanje!
Pošljite nam povpraševanje!Ali za izbran izdelek ne najdete želene dimenzije oziroma formata? Izpolnite obrazec z ustreznimi podatki, dodajte datoteko vaše grafike in nam pošljite povpraševanje!..
Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Marketinško orodje, ki je na mizah Vaše pisarne vidno skozi vse leto!

Namizni koledarji so odlično poslovno darilo tako za poslovne partnerje kot Vaše zaposlene. 

Na voljo so 60 listni koledarji, ki so za večjo stabilnost fiksirani na personalizirano trikotno stojalo iz kartona. Koledarji so vezani z močno spiralo. Izberete lahko namizni koledar formata 294 x 160 mm.

Ponudba izdelkov

Vas zanimajo morda podobni izdelki iz drugih kategorij, naša ponudba je raznovrstna in sigurno boste našli še kakšen izdelek za vašo podjetje.
Ta spletna stran uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.